AcasăSPORTBombardati turneul US Open!

Bombardati turneul US Open!

Turneul de tenis US Open apare pe o lista cu tinte teroriste publicata de revista Inspire, a retelei Al-Qaida, a anuntat un oficial al politiei din New York.

Revista Inspire isi incurajeaza cititorii sa detoneze o masina-capcana la turneul de tenis US Open, care incepe la 25 august. Intr-un articol intitulat „Masini-capcana in America”, cititorilor li se detaliaza etapele fabricarii unor astfel de dispozitive explozibile si li se aminteste ca „America este principala noastra tinta, urmata de Marea Britanie, Franta si alte tari cruciate”, relateaza New York Daily News. „Important este sa vizati persoane si nu cladiri”, adauga textul. Cititorii sunt indemnati, de asemenea, sa atace arene de tenis, care sunt „vizitate de mii de persoane, si persoane de rang inalt, mai ales la US Open”. Directorul NYPD pentru analize de securitate Rebecca Weiner a declarat ca politia are cunostinta de acest articol, dar ca pentru moment nu exista vreo amenintare specifica impotriva turneului: „Vreau sa fie foarte clar – nu avem nicio amenintare concreta legata de US Open! Totusi, am fi iresponsabili sa nu luam act de aceste informatii, in conditiile in care acest eveniment se apropie”.
Comisarul de politie Bill Bratton a declarat ca cea mai mare ingrijorare este reprezentata de „lupii singuratici”: „In urma cu 1.000 de ani, expresia era «toate drumurile duc la Roma». Ei bine, in 2014, daca ne referim la terorism, toate drumurile duc la New York”.

author avatar
National
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger