AcasăSPORTBombardam Qatarul in timpul Cupei Mondiale din 2022!

Bombardam Qatarul in timpul Cupei Mondiale din 2022!

Mondialul din Qatar, in pericol sa nu se mai desfasoare

Cea mai periculoasa grupare terorista a momentului, am numit aici SIIL, ameninta cu represalii daca FIFA nu va retrage Qatarului organizarea Cupei Mondiale din 2022.

Mondialul din Qatar, in pericol sa nu se mai desfasoare

Intr-o scrisoare trimisa insusi presedintelui FIFA, elvetianul Joseph Blatter, SIIL cere ca turneul final de peste opt ani sa fie mutat intr-o alta tara. In caz contrar, C.M. 2022 risca sa se transforme intr-un masacru!

„Draga Joseph, ti-am mai trimis acest mesaj odata, in 2010, atunci cand ai decis, prin mita din partea fostului Emir al Qatarului, sa trimiti Campionatului Mondial din 2022 in Qatar. Acum, dupa ce am instaurat Califatul, declaram ca nu va avea loc nici un Campionat Mondial in Qatar, in conditiile in care Qatar va face parte din Califat, sub comanda califului Ibrahim Bin Awad Alqarshi, care nu permite coruptia si divagarea de la legile Islamului, acolo unde sunt musulmani. De aceea, iti sugeram sa gasesti alta tara in care sa se desfasoare Campionatul Mondial. Statul Islamic are rachete Scud care pot ajunge usor in Qatar, dupa cum americanii stiu deja”, se arata in scrisoarea publicata de cotidianul „Qatar Chronicle”. Desprinsa din Al-Qaeda, gruparea SIIL activeaza in Siria si Irak si a denumit zona Califat, organizatia fiind condusa de Abu Bakr al-Baghdadi, autodeclarat calif.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger