AcasăSPORTBOMBĂ: Rapid și-a tras portar de națională cu 400.000 de euro!

BOMBĂ: Rapid și-a tras portar de națională cu 400.000 de euro!

Rapid a reușit să găsească urgent un înlocuitor pe măsură pentru Horațiu Moldovan. Marian Aioani, un alt portar de națională, sosește în Giulești pentru a-l înlocui pe noul jucător al lui Atletico Madrid. Aioani își va face debutul în derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00.

Înțelegerea dintre Rapid și Farul este pentru o sumă de 400.000 de euro, iar portarul va avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, contract valabil până în 2027. Dar asta nu e tot. Noul goalkeeper al giuleștenilor va beneficia de bonusuri uriașe.  Astfel, dacă prinde lotul lui Edi Iordănescu pentru Euro 2024, Aioani va primi 50.000 de mii de euro din partea conducerii rapidiste. Dacă ajunge titular la națională, îl așteaptă un bonus dublu, de 100.000 de euro!

Marian Aioani cochetează deja de ceva timp cu echipa națională a României, dar nu a apucat încă să debuteze la reprezentativa mare. Noul portar din Giulești are trei selecții la U19, două selecții la U21 și șapte selecții pentru naționala olimpică.

Lobonț a decis, Șucu a plătit

Aioani a fost lăudat constant de fostul internațional Gică Popescu. „De ce n-ar putea să fie Aioani titular în poarta naţionalei? La cum a apărat în acest campionat, ar trebui să fie prima soluţie! A făcut un sezon senzaţional până acum, dar decizia finală va fi a selecţionerului. Jucătorii convocaţi la echipa naţională sunt de valori apropiate. Marian Aioani este foarte încrezător înaintea acestor meciuri. El este un tip echilibrat, matur, care apără foarte bine în acest moment”.

Se pare că ultimul cuvânt în legătură cu aducerea lui Aioani la Rapid l-a avut Bogdan Lobonț, antrenorul portarilor din Giulești.

„În acest transfer are un cuvânt de spus Bogdan Lobonț pentru că pe lista Rapidului a mai fost un portar din România, doi din Bulgaria, un portar din Muntenegru, toți internaționali. Discuțiile în club împreună cu președintele Niculae, domnul Șucu, domnul Angelescu și Bogdan Lobonț au fost de analiză în primul rând. Ultimul cuvânt privind ierarhia portarilor care erau doriți de către Rapid l-a avut Bogdan Lobonț, un fost mare portar și antrenorul cu portarii de la Rapid. I-a clasificat 1,2 și 3. Din fericire titularul postului și pe lista lui Bogdan Lobonț ajunge la Rapid, Aioanei a fost alesul lui Lobonț în primul rând”, a dezvăluit Robert Niță, fost jucător la Rapid.

author avatar
Mihail Ioan
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger