AcasăSPORTBomba pe piata transferurilor! Herea va juca in Liga Campionilor!

Bomba pe piata transferurilor! Herea va juca in Liga Campionilor!

In sase ani petrecuti la Rapid, Herea a devenit un adevarat idol pentru giulesteni

Mijlocasul rapidist Ovidiu Herea este la un pas de a ajunge la o echipa care va evolua in preliminariile Ligii Campionilor.

In sase ani petrecuti la Rapid, Herea a devenit un adevarat idol pentru giulesteni

Curtat cu insistenta de elvetienii de la FC Sion, Herea are sanse mari sa ajunga la campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

Conform prosport.ro, Maccabi Tel Aviv a fost preluata, de curand, de fostul international portughez Paulo Sousa si se pregateste intens pentru Liga Campionilor, israelienii urmand a intra in focuri inca din turul II preliminar.

Herea a plecat cu impresarul Anamaria Prodan in Israel, pentru a finaliza afacerea. Mai ramane de vazut doar cum se va rezolva problema datoriei pe care Rapid o are catre Constantin Iacov, fostul presedinte al FC National. Iacov l-a cedat pe Herea la Rapid in 2007, iar in acord exista o intelegere conform careia fostul presedinte al bancarilor va incasa 500.000 de euro la un viitor transfer al fotbalistului.

La Maccabi Tel Aviv, Herea va imparti vestiarul cu fotbalisti precum Gonzalo Garcia (crescut de Real Madrid si care a evoluat pentru Heerenveen), suedezul Rade Prica (fost la Rosenborg si Sunderland), Carlos Garcia (fost la Espanyol Barcelona si Betis Sevilla) sau argentiniano-israelianul Roberto Colautti (fost la Boca Juniors si Borussia Monchengladbach).

author avatar
Cristi Ionita
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger