AcasăSPORTBomba: meciul decisiv cu “U” Cluj - CFR, blatuit de "Printul" Cristea...

Bomba: meciul decisiv cu “U” Cluj – CFR, blatuit de „Printul” Cristea si Bornescu!

"Printul" mai mult a valsat decat a jucat impotriva CFR-ului

Mircea Cenan, unul dintre „greii” galeriei Universitatii Cluj a aruncat ieri bomba. Intr-o discutie avuta cu deja demisionarul antrenor Claudiu Niculescu, acesta din urma ar fi recunoscut ca mai multi titulari ar fi fost „blat” in decisivul duel din stagiunea trecuta, „U” – CFR Cluj, scor 2-3, rezultat in urma careia echipa lui Andone si-a adjudecat titlul in Liga 1.

"Printul" mai mult a valsat decat a jucat impotriva CFR-ului

Intr-o interventie la o emisiune televizata, Mircea Cenan a precizat ca antrenorul Niculescu ii banuia pe Adrian Cristea, Mircea Bornescu si alti cativa coechipieri ca s-ar fi dat loviti in fata CFR-ului, in celebra partida rejucata in luna mai a.c, duel in care Universitatea a avut 2-0 pana in minutul 50, dar CFR Cluj a intors rezultatul, profitand si de eliminarea „Printului” Cristea.

Lui Bornescu i s-au imputat doua dintre golurile incasate la meciul cu CFR

Claudiu Niculescu a mizat atunci pe urmatorul „11”: Bornescu – D.Popa, Galamaz, Szukala, Mendy – Cristescu, Hoban, Marinescu – Grozav, Tony, Ad.Cristea, pe parcurs mai intrand Cojocnean si Draghici.

Cristea a fost eliminat dupa ce a comis doua faulturi stupide

Opt dintre cei enumerati mai sus nu mai joaca la „U”Cluj, fiind transferati la Petrolul. Interesant este ca Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat ca  elevii lui Niculescu „au vrut sa fie baieti buni cu CFR, sa le dea titlul pe tava”. Ar fi al doilea meci suspect intre Universitatea Cluj si CFR Cluj in urma caruia trupa finantata de Arpad Paszkany castiga titlul, dupa ce in mai 2008, „alb-visinii” se impuneau cu 1-0, tot in deplasare, si isi treceau in cont primul titlu din istorie.

author avatar
Cristi Ionita
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger