AcasăSPORTBomba la Wimbledon! Rafa Nadal a fost eliminat inca din prima zi

Bomba la Wimbledon! Rafa Nadal a fost eliminat inca din prima zi

Una dintre cele mai mari surprize din istoria recenta a tenisului s-a petrecut luni seara, in primul tur al turneului de la Wimbledon.

Cotat cu sansa a cincea la castigarea competitiei, spaniolul Rafael Nadal a pierdut, cu 6-7, 6-7, 4-6, confruntarea cu belgianul Steve Darcis, locul 135 mondial.

Nadal se temea inainte de startul competitiei ca va avea probleme din cauza durerilor la genunchi si se pare ca acestea l-au facut sa comita numeroase greseli nefortate.

Momentul psihologic al meciului s-a petrecut spre sfarsitul setului al doilea cand Nadal a servit pentru set, la 6-5, dar Darcis a reusit sa intoarca soarta actului.

Conform digisport.ro, este pentru prima data in istorie cand Nadal este eliminat inca din runda inaugurala a unui turneu de Grand Slam. Ibericul are, pana acum, 34 de participari la turnee de Grand Slam si a castigat 12 dintre acestea.

Interesant este ca, desi a castigat Wimbledon in 2008 si 2010, Nadal pare sa nu se regaseasca pe iarba londoneze. Anul trecut, ibericul a fost eliminat in turul al doilea, iar apoi a lipsit luni bune din circuit.

author avatar
Cristi Ionita
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger