AcasăSPORTBOMBA la Rapid! Viorel Moldovan nu mai preia clubul din Giulesti

BOMBA la Rapid! Viorel Moldovan nu mai preia clubul din Giulesti

Informatia conform careia Viorel Moldovan va prelua clubul Rapid Bucuresti parea ca sigura, insa vestea s-a dezumflat, miercuri dimineata, precum un adevarat balon de sapun.

Tehnicianul a avut intentia de a prelua actiunile detinute de patronul Adrian Zamfir, cei doi negociind timp de mai multe zile. Izbavitor, Nicolae Manea, presedintele Rapidului, anunta, marti seara, ca mutarea este ca si facuta.

Insa reprezentanti ai clubului au precizat, pentru fanatik.ro, ca precontractul ce urmeaza a fi semnat intre Zamfir si Viorel Moldovan este o actiune doar de ochii lumii.

Sunt sanse minime ca Moldovan sa mai preia gruparea din Giulesti in conditiile in care lipseste o mare parte din documentele necesare, iar afaceristii aflati in spatele fostului international nu vor sa se lege la cap cu un club unde nu exista vreo garantie.

„Tehnicianul Rapidului a avut numai intentii bune, insa s-a pripit cand a anuntat ca o sa fie noul patron, nici nu vazuse actele! Actele sunt incurcate si acum nu stie cum sa le spuna suporterilor ca nu poate sa cumpere ceva ce nu reprezinta nicio garantie. Fie si numai prin prisma acelor anexe care lipsesc si care pot fi atasate in orice moment dupa semnarea contractului. Pe scurt, Rapid ramane cu Adrian Zamfir in calitate de actionar” a precizat un oficial al giulestenilor pentru fanatik.ro.

author avatar
Cristi Ionita
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger