AcasăSPORTBomba la Donetk! Mircea Lucescu isi da demisia!

Bomba la Donetk! Mircea Lucescu isi da demisia!

Cu mai putin de o luna inainte de startul campionatului de fotbal din Ucraina, Mircea Lucescu este gata sa renunte la Sahtior Donetk, grupare cu care a facut istorie in ultimul deceniu.

Desi a castigat titlul en-fanfare in sezonul 2012-2013 si a ajuns pana in optimile de finala ale Ligii Campionilor, Mircea Lucescu nu mai vrea sa continue colaborarea lui Sahtior Donetk.

Conform ziare.com, tehnicianul roman s-a certat cu Sergei Palkin, directorul lui Sahtior, si a anuntat ca este gata sa accepte oferta venita din partea turcilor de la Fenerbahce Istanbul.

Lucescu este nemultumit ca Sahtior a renuntat la cativa jucatori de baza (Fernandinho, Gai, Rat, Mkhitaryan) si a adus, in schimb, trei brazilieni de perspectiva (Wellington Nem, Fred, Fernando), jucatori nu foarte experimentati si cu care antrenorul roman nu considera ca are sanse sa-si depaseasca prestatia din sezonul 2012-2013.

Mircea Lucescu i-a anuntat pe cei de la Fenerbahce ca ar trebui sa faca o oferta oficiala pentru el, iar Aziz Yildirim, presedintele gruparii din Istanbul, s-a si urcat in avion pentru a zbura in Ucraina si a negocia cu Rinat Ahmetov. Yildirim sustine ca este dispus chiar sa plateasca despagubiri pentru a pune mana pe Mircea Lucescu.

author avatar
Cristi Ionita
861 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger