AcasăSPORTBOMBA LA BARCELONA, dupa victoria din El Clasico! Sefii catalanilor, la un...

BOMBA LA BARCELONA, dupa victoria din El Clasico! Sefii catalanilor, la un pas de inchisoare!

Se anunta zile negre pentru Sandro Rosell, fostul presedinte al FC Barcelona, si Josep Maria Bartomeu, actualul boss al catalanilor.

Cei doi buni prieteni si fosti colaboratori risca sa ajunga dupa gratii din cauza manevrelor efectuate la achizitionarea atacantului brazilian Neymar.

Procurorii au demarat un dosar in care Rosell si Bartomeu sunt acuzati de frauda fiscala. Concret, cei doi lideri ai Barcelonei sunt acuzati ca au declarat ca au platit o suma mai mica la transferul lui Neymar pentru a plati mai putini bani catre bugetul de stat.

Oficialii FC Barcelona au anuntat, la momentul transferului, ca au platit 57 de milioane de euro pentru Neymar, insa exista informatii conform carora suma reala ar fi de 110 milioane de euro.

In aceste conditii, procurorii sustin ca bugetul de stat a fost prejudiciat cu 33 de milioane de euro, bani pe care vor sa-i recupereze de la gruparea catalana. Mai mult, luni dimineata, procurorii au anuntat ca au finalizat dosarul si ca solicita inchisoare cu executare pentru cele doua personaje implicate in afacere.

Sandro Rosell este considerat „capul limpede” al afacerii si pentru el se solicita 7 ani si trei luni de inchisoare. Bartomeu, mana dreapta al lui Rosell, ar urma sa stea doi ani si jumatate la inchisoare, daca judecatorii iau in calcul solicitarea procurorilor.

Astfel, sarbatoarea catalanilor dupa victoria cu Real Madrid din El Clasico, 2-1, a fost trecuta in umbra.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger