Cauta

Bomba in Premier League: Van Persie semneaza cu Manchester United!

Unul dintre cele mai spectaculoase mutari ale verii este pe punctul de a se efectua in Premier League, atacantul olandez Robin van Persie fiind ca si transferat la Manchester United.

DECIZIE. Van Persie renunta cu bucurie la tricoul de "tunar"

Satul sa se rateze la Arsenal, unde a cucerit doar doua trofee in opt sezoane, Van Persie a refuzat sa-si prelungeasca acordul avut cu gruparea londoneza si a inceput sa-si caute o echipa care sa-i asigure posibilitatea de a se lupta pentru castigarea cat mai multor competitii. Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, s-a resemnat deja cu pierderea golgeterului olandez si a anuntat ca este gata sa-i dea drumul lui Van Persie pentru 28 de milioane de euro, suma considerata exorbitanta in conditiile in care fotbalistul a intrat in ultimele 12 luni de contract, mai ales ca olandezul se afla in dizgratia fanilor dupa ce a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea avuta cu „tunarii”. Curtat cu insistenta de Barcelona, Juventus sau Manchester City, atacantul are mari sanse sa ajunga la Manchester United, acolo unde este asteptat sa faca pereche cu Wayne Rooney in atacul „diavolilor”. „The Sun” sustine ca un acord intre cluburi este iminent, mai ales dupa ce Van Persie l-a laudat pe Alex Ferguson, antrenorul lui United, si a precizat ca, la 29 de ani, i-ar fi greu sa mai schimbe campionatul.

 

Unul dintre cele mai spectaculoase mutari ale verii este pe punctul de a se efectua in Premier League, atacantul olandez Robin van Persie fiind ca si transferat la Manchester United.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version