AcasăSPORTBomba in Liga I! Adrian Mutu, la un pas de a semna...

Bomba in Liga I! Adrian Mutu, la un pas de a semna cu Petrolul!

Imediat dupa ce nationala de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, Adrian Mutu a facut un anunt socant.

Actualul echipier al formatiei franceze Ajaccio a precizat ca este in discutii avansate cu o echipa din Liga I si este foarte aproape sa se intoarca in Liga I intr-o luna sau doua.

Desi nu a vrut sa divulge numele echipei cu care este in discutii, Mutu a precizat ca nu este vorba de Dinamo, iar jurnalistii de la gsp.ro sustin ca de serviciile atacantului se intereseaza Petrolul Ploiesti.

Negocierile au fost pornite la recomandarea lui Cosmin Contra, antrenorul formatiei ploiestene si bun prieten cu Mutu. Totusi, daca se intoarce in Liga I, Mutu va avea un salariu de patru ori mai mic decat la Ajaccio.

Corsicanii ii dau 1,2 milioane de euro pe sezon, in timp ce la Petrolul ar fi remunerat cu numai 300.000 de euro pe sezon. Totusi, Mutu este increzator in sansele de a ajunge la Petrolul si spune ca vrea sa mai joace cel putin un an si jumatate in Liga I.

Ba chiar Mutu spera sa se desparta de Ajaccio si cu ceva bani in buzunar, mai ales ca este legat prin contract de corsicani pana in vara lui 2015, iar oficialii lui Ajaccio ar accepta sa faca o economie, mai ales ca Mutu prinde tot mai rar echipa la Ajaccio.

author avatar
Cristi Ionita
400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger