AcasăSPORTBombă în Liga 1! Fotbalist român, prins dopat! ANAD l-a suspendat pe...

Bombă în Liga 1! Fotbalist român, prins dopat! ANAD l-a suspendat pe loc

„Da, e doping!”. O declarație de o sinceritate debordantă a fotbalistului Paul Pîrvulescu i-a adus acestuia o suspendare. Provizorie.

Actualmente legitimat la Academica Clinceni, fostul jucător al FCSB a povestit – într-un interviu pentru GSP – că a făcut ozonoterapie. Iar spusele sale nu au rămas fără ecou. Mai ales că nu ar fi fost vorba despre insuflații rectale, permise de regulament. Astfel, s-a aflat că sportivul în vârstă de 31 de ani a ajuns în vizorul Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), iar, începând cu 3 iunie, a fost suspendat provizoriu din activitatea sportivă, conform gsp.ro. Acest lucru presupune că nu mai are voie, temporar, să facă antrenamente cu echipa sau să intre măcar în vestiar, cu atât mai puțin să evolueze pentru formația antrenată de Ilie Poenaru.

„Există o prezumție de nevinovăție, doar că în momentul în care ai spus că te-ai dopat e greu să te apere cineva. Trebuie să vii să explici concret la ce te-ai referit când ai făcut aceea declarație. Indiscutabil, e pasibil de suspendare! Nu facem exces de zel, dar nici nu există concesii”, a declarat Cristian Balaj, președintele ANAD, citat de sursa menționată.

Jucătorul nu a vrut să dezvăluie exact unde a făcut această procedură. „În venă, da, e mult mai ok, fac mulți chestia asta, cu siguranță fac mulți. În țară. Nu e ceva wow, adică și din punct de vedere al sănătăţii e ok să faci chestia asta. Da, e doping”, declara Pîrvulescu, săptămânile trecute, în respectivul interviu.

437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger