AcasăSPORTBOMBA in Ghencea! Cristi Chivu a fost propus drept noul manager general...

BOMBA in Ghencea! Cristi Chivu a fost propus drept noul manager general al Stelei

Dupa ce si-a anuntat retragerea din activitatea de fotbalist, despre Cristi Chivu, fostul mare international, s-a spus ca va imbratisa cariera de impresar sportiv.

Totusi, informatii de ultima ora arata ca nu este exclus ca fostul capitan al echipei nationale sa devina noul manager general al Stelei, dupa incarcerarea lui Mihai Stoica.

Propunerea a fost facuta chiar de Ioan Becali, intr-o discutie telefonica avuta cu Gigi Becali, patronul Stelei. Cei doi veri Becali sunt incarcerati la Penitenciarul Poarta Alba, dar pe sectii diferite, in cladiri aflate la circa 15 kilometri una de cealalta.

Conform fanatik.ro, mesajul lui Ioan Becali a fost unul cat se poate de clar: „Pune-l pe Chivu in fruntea clubului. Este capabil, nu o sa-ti para rau!”. Gigi Becali a ezitat sa dea un raspuns, precizand doar ca are nevoie de aproximativ o saptamana pentru a se gandi.

Steaua a ramas fara manager general, dupa incarcerarea lui Mihai Stoica. Laurentiu Reghecampf, actualul antrenor al Stelei, si-a asumat raspunderea de a conduce singur echipa, pana la vara, mai ales ca beneficiaza de sprijinul unor oameni precum Anamaria Prodan, Marius Ianuli sau Ionut Lutu.

Este insa clar ca Steaua trebuie sa-si instaleze un nou manager, din vara, iar Cristi Chivu are sanse mari, mai ales ca fratii Ioan si Victor Becali vor sa reduca din influenta pe care o au Reghecampf si Anamaria Prodan in cadrul clubului.

author avatar
Cristi Ionita
739 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger