AcasăSPORTBOMBA in fotbalul romanesc! Una dintre echipele celebre ale Capitalei se muta...

BOMBA in fotbalul romanesc! Una dintre echipele celebre ale Capitalei se muta in provincie

Sezonul 2014-2015 al Ligii I la fotbal va aduce o premiera, Dinamo Bucuresti urmand sa-si joace meciurile de pe teren propriu la Piatra Neamt.

Dinamovistii se grabesc sa-si depuna dosarul pentru a obtine licenta pentru Liga I, si cum cele doua stadioane din Capitala pe care obisnuiau sa-si joace meciurile de acasa, respectiv „Dinamo” si „National Arena”, le sunt inaccesibile, „alb-rosii” au ales o solutie de compromis.

Conform regulilor de licentiere, Dinamo are nevoie de un stadion pe care sa-l foloseasca neconditionat. Iar din acest punct de vedere, arena din „Stefan cel Mare” iese din discutie, aceasta fiind folosita in prezenta in baza unui contract de inchiriere de cate 5 ore pentru fiecare joc.

Conform fanatik.ro, arena din „Stefan cel Mare” oricum nu mai corespunde solicitarilor, stadionul neavand sistem de drenaj sau acoperis pentru spectatori.

In plus, Dinamo nu are bani pentru National Arena, aceasta solutie ramanand doar eventual una de compromis pentru meciurile tari, precum cel cu Steaua, in care se asteapta prezenta unui numar mare de spectatori.

In aceste conditii, oficialii lui Dinamo au luat legatura cu cei de la Ceahlaul, pentru a obtine aprobarea de a se muta sub Pietrica incepand cu vara acestui an. Sursa amintita precizeaza ca cei de la Ceahlaul sunt incantati sa-i gazduiasca pe dinamovisti sustinand chiar ca-i asteapta cu bratele deschise pe Tucudean si compania.

author avatar
Cristi Ionita
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger