AcasăSPORTBOMBA in fotbal! Gica Hagi renunta la clubul Viitorul Constanta

BOMBA in fotbal! Gica Hagi renunta la clubul Viitorul Constanta

Fostul mare international Gheorghe Hagi este omul de care se leaga ascenciunea clubului de fotbal Viitorul Constanta.

Hagi si-a pus conturile la bataie, dar si imaginea pentru a fi sustinut de alti machidoni de la malul marii, astfel ca Viitorul a ajuns sa aiba in posesie o echipa de Liga I si o baza sportiva ultimul racnet.

Totusi, pentru ca nu s-a mai inteles cu oficialitatile de la malul marii, Viitorul s-a mutat din actualul sezon la Chiajna, iar Gica Hagi este pe punctul sa mai ia o decizie colosala pentru echipa pe care practic chiar el a inventat-o.

Cu sanse reale sa devina oficial al Federatiei Romane de Fotbal, in cazul in care Gica Popescu se impune in alegerile pentru postul de presedinte, Hagi si-a dat seama ca nu mai poate sa ramana oficial al gruparii Viitorul Constanta.

Astfel, fanatik.ro anunta ca Hagi s-a decis sa vanda echipa de suflet. Nu va asteptati totusi la surprize de proportii, Hagi urmand sa vanda echipa, pe o suma modica, tocmai sotiei sale, Marilena Hagi.

Practic, se face doar o schimbare in acte, Marilena urmand a fi trecut „numarul 1” in cadrul clubului. Gica Hagi va continua sa se implice in activitatile clubului, pentru ca nu poate sta departe de echipa pe care a construit-o.

Sursa amintita precizeaza ca Hagi, alaturi de Anghel Iordanescu, se va ocupa de supervizarea activitatilor depuse de selectionerii de la toate loturile, de la juniori sub 12 ani si pana la seniori.

author avatar
Cristi Ionita
821 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger