AcasăSPORTBOMBA BOMBELOR! Leo Messi, prins in offside cu o dansatoare

BOMBA BOMBELOR! Leo Messi, prins in offside cu o dansatoare

Starul argentinian Lionel Messi a devenit de curand tata si s-a remarcat prin imaginea de familist convins, insa paparazzi din Argentina au aruncat bomba – o serie de poze compromitatoare cu fotbalistul Barcelonei.

Dupa aproape o luna petrecuta alaturi de Antonella Roccuzzo si fiul lor, Thiago Messi, Lionel s-a intors la treaba si deja evolueaza in meciuri de pregatire pentru FC Barcelona.

Totusi, pre-sezonul argentinianului este pe punctul de a fi dat peste cap de un scandal monstru pe cale sa izbucneasca in relatia pe care o are cu frumoasa Antonella.

Messi si Antonella Rocuzzo

Revista argentiniana „Pronto” a dezvaluit, in ultimul numar, cateva imagini compromitatoare cu starul argentinian. Messi este surprins in momentul in care isi face de cap cu o blonda buna rau, dansatoare la un club de noapte din Las Vegas.

Incidentul s-a petrecut la cateva ore dupa ce Messi a evoluat intr-un meci amical la Chicago, intre „Prietenii lui Messi” si „Restul Lumii”.

Ramane de vazut in ce masura va fi afectata, pe termen lung, prestatia lui Messi pe teren si daca Antonella reuseste sa treaca peste momentul de slabiciune al argentinianului. Cert este ca Lionel si-a pierdut destul de multi fani dupa publicarea pozelor compromitatoare.

author avatar
Cristi Ionita
2.456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger