AcasăSPORTBOMBĂ: arabii inundă Serie A cu 1 miliard de euro!

BOMBĂ: arabii inundă Serie A cu 1 miliard de euro!

Înainte de a deveni cel mai bogat club de fotbal din lume, Newcastle United se lupta pentru a evita retrogradarea din Premier League. În sezonul precedent, însă, „minerii” au schimbat liniile, reușind calificarea în grupele UEFA Champions League.

Meritul aparține arabilor care au investit masiv în club. Iar acum aceiași magnați sunt gata să cucerească și Italia!

Conform dezvaluirilor făcute de presa italiană, patronii lui Newcastle doresc să se implice și la un club din Serie A. Și unde să ajungă banii dacă nu în Capitală?!

AS Roma, grupare patronată de americanul Thomas Dan Friedkin, este obiectivul Fondului Public de Investiții al Arabiei Saudite, care a pregătit o sumă fabuloasă pentru a prelua team-ul „giallorosso” – arabii sunt dispuși să ofere nu mai puțin de 800 de milioane de lire sterline, echivalentul a 936 de milioane de euro, scrie La Repubblica.

Roma a avut un parcurs decent sezonul trecut, însă situația la club este una departe de normalitate. După ce a câștigat Conference League, AS Roma a surprins pe toată lumea când a decis să-l demită pe Jose Mourinho, portughezul fiind dat afară pe motiv că echipa nu se ridică la așteptările conducerii. În locul lusitanului Thomas Friendkin l-a adus pe Daniele De Rossi.

AS Roma e deja calificată în primăvara Europa League, acolo unde o va înfrunta pe Feyenoord Rotterdam.

author avatar
Mihail Ioan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger