AcasăSPORTBomba anului! Maria Sarapova se marita cu Grigor Dimitrov

Bomba anului! Maria Sarapova se marita cu Grigor Dimitrov

Dupa ce a fost la un pas sa se marite cu baschetbalistul sarb Sasa Vujacic, Maria Sarapova a spus inca o data „Da”, de aceasta data ea urmand sa-si uneasca destinul cu tenismanul bulgar Grigor Dimitrov.

Nu exista inca o confirmare din partea celor doi, dar presa din Rusia si cea din SUA anunta ca Sarapova s-a prezentat la „Saptamana Modei” de la New York cu un inel de logodna pe mana si a incercat de zor mai multe rochii de mireasa.

Sarapova si Dimitrov sunt impreuna de aproximativ un an, iar intre cei doi se pare ca exista o dragoste nemasurata. Inainte, Sarapova a fost cuplata timp de trei ani cu baschetbalistul Sasa Vujacic. Cei doi chiar urmau sa se casatoreasca dar, in cele din urma, s-au despartit in august anul trecut.

Sarapova a pus despartirea pe seama distantei dintre cei doi, Vujacic fiind obligat sa-si petreaca majoritatea timpului in SUA, unde a jucat la Los Angeles Lakers si New Jersey Nets, sau in Turcia, fiind actualmente echipierul formatiei Anadolu Efes.

Inainte de Sarapova, Grigor Dimitrov s-a spart in figuri la bratul altei jucatoare de tenis de mare succes, in speta chiar americanca Serena Williams, lidera autoritara a ierarhiei mondiale.

author avatar
Cristi Ionita
965 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger