AcasăSPORTBölöni sau Piturca pentru grupele Ligii

Bölöni sau Piturca pentru grupele Ligii

Campioana CFR Cluj cauta antrenor. Dan Petrescu merge in China

Nici bine nu s-a incheiat sezonul actual, ca la Cluj deja se vorbeste de schimbare. Dan Petrescu e tot mai aproape de a semna cu o forta financiara a campionatului Chinei, situatia in care conducerea CFR-ului a-nceput, deja, sa isi faca temele.

Campioana CFR Cluj cauta antrenor Dan Petrescu merge in China

Cine-i ia locul Bursucului, iata intrebarea saptamanii in Liga 1. Ultimele informatii venite dinspre Cluj il dau favorit pe Ladislau Bölöni, care ar fi purtat o serie de negocieri cu oficialii campioanei. Pretentiile actualului tehnician de la Antwerp nu sunt deloc exagerate, din contra, insa ramane de vazut daca Nelut Varga, finantatorul CFR-ului, este dispus sa investeasca in transferuri milioanele de euro pe care le are asigurate dupa castigarea titlului.

Loti schimba jumatate de echipa

Dupa cum bine se stie, Bölöni nu se multumeste doar cu prezenta in preliminariile Ligii Campionilor, vrea sa joace in grupe. Constient ca acest obiectiv nu se poate realiza fara cheltuieli pe masura ambitiilor, fostul selectioner a creionat o lista cu fotbalisti pe care ii doreste, multi dintre ei proveniti din campionatele Belgiei si Portugaliei, pe care le cunoaste foarte bine.

Deocamdata, negocierile cu CFR s-au sistat pana la finalizarea telenovelei Petrescu. Sunt premise, insa, ca finantatorul ardelenilor sa accepte pretentiile avute de Bölöni, caz in care concurenta in Liga 1 ar deveni de-a dreptul infernala pentru gruparile bucurestene.

Piturca vrea garantii

Cu toate ca s-a vehiculat si varianta Marius Sumudica, al doilea nume cu greutate de pe lista CFR-ului este Victor Piturca. Liber de contract, fostul selectioner se declara pregatit sa preia echipa campioana, dar pune garantii la semnarea contractului, fapt nu tocmai pe placul oficialilor din Gruia. Mai mult, presedintele Iuliu Muresan se teme ca venirea lui Piturca i-ar reduce la minimum autoritatea in club, de aceea numele olteanului nu este pe placul tuturor clujenilor.

author avatar
Cristina Elvira
463 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger