AcasăSPORTBoloni face scandal in Grecia

Boloni face scandal in Grecia

Antrenorul roman a rabufnit la adresa conducatorilor fotbalului elen, pe care-i acuza ca tolereaza incidentele de pe stadioane.
Ladislau Boloni a trait un adevarat cosmar la ultima partida sustinuta de PAOK Salonic, drept pentru care s-a revoltat la adresa sefilor Federatiei de la Atena. „Acest for are responsabilitatea ca aceasta competitie (n.r. Cupa Greciei) sa se organizeze in conditii de siguranta. Nu inteleg de ce nimeni nu deschide ochii sa vada ce se intampla?!”, a tunat Boloni intr-o conferinta de presa. Tehnicianul roman le-a explicat apoi grecilor ce ar trebui sa faca pentru a scapa de incidente, cel putin in Cupa: „Echipele mici ar trebui sa joace in deplasare, pe stadioane unde se poate asigura siguranta tuturor, in cazul in care nu intrunesc conditiile. Acest lucru se intampla in Franta si in Belgia, aici ce se asteapta? De cate tragedii e nevoie ca sa luati masuri?!”.
Partida de Cupa dintre Ethniko Asteras si PAOK a fost suspendata dupa ce suporterii echipei gazda au intrat intr-un numar ridicat pe teren si l-au baut pe arbitru, chiar sub ochii lui Boloni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger