AcasăSPORTBoloni a semnat cu PAOK!

Boloni a semnat cu PAOK!

Anuntul numirii lui Boloni a fost postat pe site-ul clubului din Salonic

Desi s-a vorbit in ultimele zile ca ar putea ateriza in Ghencea, fostul antrenor de la RC Lens a ajuns, ieri, la un acord cu gruparea elena PAOK Salonic.

Anuntul numirii lui Boloni a fost postat pe site-ul clubului din Salonic

Ladislau Boloni a semnat un contract pe doua sezoane cu formatia care a incheiat pe locul 3 ultima editie de campionat in Grecia, ratand in extremis locul pentru preliminariile UEFA Champions League, dupa o lupta apriga in play-off cu Panathinaikos Atena. „Un prieten m-a sunat acum doua saptamani din Grecia si mi-a spus despre proiectul PAOK. Apoi, m-a invitat la Salonic. Din acel moment, desigur, in mintea mea nu a mai fost  decat PAOK”, a spus Boloni la prima sa conferinta de presa.

Salariu de 500.000 de euro pe an

Ladislau Boloni va incasa la PAOK Salonic un salariu de 500.000 de euro pe sezon, fara primele de performanta. Romanul a purtat negocieri dure cu fostii fotbalisti Pantelis Konstantinidis si Theo Zagorakis, primul ocupand functia de team-manager, iar al doilea pe cea de presedinte al gruparii din Salonic.

A 9-a echipa din cariera

In ultima stagiune, 2010-2011, Ladislau Boloni (58 de ani) a antrenat formatia RC Lens, echipa cu care a retrogradat din prima divizie franceza. PAOK Salonic este a 9-a formatie pe care Boloni o va conduce in cariera, fara a lua in calcul si postul de selectioner al Romaniei, ocupat in perioada 2000-2001. Boloni a mai antrenat in Franta pe AS Nancy, Rennes si AS Monaco, in Portugalia pe Sporting Lisabona, in Belgia pe Standard Liege, iar in Emiratele Arabe Unite pe Al-Jazeera si Al Al-Wahda.

PAOK va juca in preliminariile Europa League

PAOK Salonic, noua echipa a romanului Ladislau Boloni va evolua in editia 2011-2012 a Europa League, in turul III preliminar, acolo unde ar putea primi ca adversar pe Gaz Metan Medias, asta in cazul in care formatia pregatita de Cristi Pusztai depaseste turul II preliminar.

 

 

 

 

 

 

author avatar
Mihai Koblenko
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger