AcasăSPORTBojana Popovic a refuzat Oltchim pentru ca vrea un copil, nu un...

Bojana Popovic a refuzat Oltchim pentru ca vrea un copil, nu un ban in plus!

CAMPIOANA. Bojana Popovic si-a lasat amprenta la toate echipele pe la care a jucat

Cea mai buna handbalista din lume s-a retras la 32 de ani, la dorinta sotului ei, care isi doreste cat mai repede un urmas. Oltchim a pus pe masa o oferta fabuloasa, dar Bojana nici nu a vrut sa auda despre continuarea carierei.

CAMPIOANA. Bojana Popovic si-a lasat amprenta la toate echipele pe la care a jucat

Campioana Oltchim Rm.Valcea a incercat in ultimele zile toate modalitatile pentru a obtine semnatura muntenegrencei Bojana Popovic, dar oferta venita din Romania pentru cea mai buna handbalista a lumii a fost tratata cu refuz. In momentul cand Oltchim a obtinut semnatura Katarinei Bulatovic, clubul a inceput sa se gandeasca si la Bojana Popovic, careia i s-a propus un contract de 400.000 de euro anual, cu un bonus substantia daca echipa ia Liga Campionilor. Handbalista din Muntenegru le-a explicat ofertantilor ca, in momentul in care a plecat de la Viborg, in 2010, danezii i-au oferit 1,4 milioane euro pentru doua sezoane, dar ea a refuzat, intorcandu-se la Buducnost.

RETRAGERE. Bojana nu mai vrea sa joace handbal

Ca si atunci, motivul este refuzul sotului de a mai sta prin strainataturi. Petar Popovic, sotul si impresarul handbalistei, a amenintat-o cu divortul in cazul in care Bojana nu revine in Muntenegru. Femeia a promis atunci ca va renunta la handbal dupa Jocurile Olimpice de la Londra, si se va concentra pentru a da nastere unui copil. Bojana Popovic a cucerit medalia de argint la Londra cu echipa Muntenegrului, iar ulterior si-a anuntat retragerea definitiva din handbal. Jucatoarea are trei trofee ale Ligii Campionilor cu Slagelse, doua cu Viborg si unul cu Buducnost, plus o Cupa EHF cu Slagelse, 10 campionate cucerite in Danemarca si Muntenegru, dar si bronzul la Mondialul din 2001.

author avatar
Sebastian Stan
1.826 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger