AcasăSPORTBoicotul la echipa de Cupa Davis a Romaniei continua: nu venim sa...

Boicotul la echipa de Cupa Davis a Romaniei continua: nu venim sa jucam cu Finlanda!

Victor Hanescu nu vrea sa colaboreze cu Ciprian Porumb

Aflati in febra meciurilor sau a tragerilor la sorti de la US Open, cei mai bine cotati jucatori romani de tenis nu sunt interesati de partida de Cupa Davis cu Finlanda.

Victor Hanescu nu vrea sa colaboreze cu Ciprian Porumb

Echipa Romaniei de Cupa Davis va juca la Cluj, intre 19-21 septembrie, o partida foarte importanta pentru ramanerea in grupa I a Zonei Euro Africane. Ciprian Porumb a convocat sase jucatori pentru duelul cu Finlanda, dar patru dintre acestia au de gand sa continue boicotul la asdresa Federatiei Romane de Tenis.

Astfel, Victor Hanescu, Horia Tecau, Adrian Ungur si Marius Copil – cei mai bine clasati sportivi romani in ierarhia ATP – si-au unit fortele pentru a protesta fata de hotararea privind inlaturarea lui Andrei Pavel din functia de capitan nejucator. De altfel, ei nu au raspuns convocarii la precedenta partida de Cupa Davis, cea pierduta categoric in fata Olandei, scor 0-5. Cei patru se afla momentan la US Open, primii trei pe tabloul principal, iar Copil in turul II al calificarilor.

Sursele noastre indica faptul ca Horia Tecau si colegii sai nu stiu nici macar pe ce suprafata se va juca partida de la Cluj (e vorba despre hard) si ca sansele de schimbare a atitudinii fata de FRT sunt foarte mici. Cei patru urmeaza sa raspunda in urmatoarele zile la scrisoarea de convocarea trimisa de Ciprian Porumb.

author avatar
Sebastian Stan
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger