AcasăRecomandariBoicotati Cupa Mondiala din Rusia!

Boicotati Cupa Mondiala din Rusia!

Ultimele evenimente din Ucraina au transformat Rusia intr-un Bau-Bau de care trebuie sa se lepede inclusiv fotbalul, este concluzia unui renumit ziar berlinez.

Campioana lumii, Germania, este indemnata sa nu participe la C.M. din Rusia

Doborarea unui avion de linie apartinand Malaysian Airlines (298 de morti!) chiar deasupra regiunii Donbass a revoltat intreaga planeta. Cotidianul Berlins Grosste Zeitung a mers pana intr-acolo incat i-a cerut nationalei pregatite de Joachim Low sa boicoteze Campionatul Mondial din 2018, competitie pe care o va gazdui Rusia. „Separatistii au raspandit frica si teroarea in lume. Acum, cerem primului politician al Rusiei sa priveze lumea de un Campionat Mondial organizat pe teritoriul tarii sale in 2018! Daca nu, consideram ca Germania nu ar trebui sa participle la un astfel de turneu! Din pacate, insa, Vladimir Putin este partener cu cei care au generat acest conflict. Valoarea suprema a Uniunii Europene sunt oamenii, iar 192 de cetateni europeni au murit in cursa Malaysian Airlines. De aceea, cred ca trebuie sa trecem la sanctiuni economice severe impotriva Rusiei”, a scris autorul articolului.
Cu investitii de ordinul miliardelor in infrastructura, in vederea organizarii „unui mondial nemaivazut”, dupa cum l-a catalogat deja Vladimir Putin, Rusia ar suferi pierde incomensurabile daca FIFA ii va retrage dreptul de a organiza turneul final. Totusi, este greu de crezut ca Sepp Blatter va lua o asemenea decizie, intalnita ultima data in 1986, cand Mexicul a primit organizarea C.M. in dauna Venezuelei, stat care s-a retras din ratiuni financiare.

 

author avatar
National
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger