AcasăSPORTBogdan Stancu va incasa peste 5 milioane de euro la Orduspor

Bogdan Stancu va incasa peste 5 milioane de euro la Orduspor

Cedat definitiv de Galatasaray Istanbul la clubul unde a fost imprumutat sezonul trecut, internationalul roman se poate felicita ca n-a mai ramas la gruparea „Cim-Bom”.

Bogdan Stancu a marcat 10 goluri sezonul trecut pe Orduspor

Macar din punct de vedere financiar, Orduspor reprezinta un adevarat tun pentru Bogdan Stancu. Fostul stelist va incasa cate 1,2 milioane de euro net in fiecare din cele patru sezoane cat va evolua pentru echipa condusa de Hector Cuper. „Ar trebui sa fie multumit deoarece va juca meci de meci, cunoaste ambientul, iar acesti bani, pe criza asta, sunt foarte multi”, afirma Ioan Becali, impresarul care i-a negociat lui Stancu acest contract. La acest salariu se adauga bonusuri cu multe zerouri pentru fiecare performanta obtinuta: goluri, trofee, calificari in cupele europene etc.

Detaliile tranzactiei dintre Galatasaray si Orduspor prevad urmatoarele clauze, conform spuselor lui Becali: „Galatasaray trebuie sa primeasca 2.500.000 de euro si inca 500.000 de euro, pe an, daca Orduspor va participa in cupele europene. Iar daca se califica in acesti patru ani, cat dureaza contractul lui Bogdan Stancu, de fiecare data in cupele europene, atunci Galata trebuie sa mai incaseze inca 2.000.000 de euro”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger