AcasăSPORTBogdan Stancu va fi imprumutat de Terim

Bogdan Stancu va fi imprumutat de Terim

Bogdan Stancu va fi imprumutat de Terim

 

Atacantul roman Bogdan Stancu nu face parte din planurile lui Fatih Terim, noul antrenor al formatiei Galatasaray Istanbul.

 

Stancu urmeaza sa fie cedat sub forma de imprumut lsa o grupare din SuperLig. Locul sau in lotul Galatei ar urma sa fie luat de Helder Postiga sau Javier Saviola.

 

Gaz Metan: adversar din Finlanda in Europa League

 

Gaz Metan Medias va evolua impotriva formatiei finlandeze KuPS Kuopio, in turul al doilea preliminar din Europa League. Prima mansa se va juca pe 14 iulie, la Kuopio, iar returul o saptamana mai tarziu, in Romania. KuPS este vicecampioana Finlandei si are in lot cinci stranieri: nigerienii Nwakaeme, Udah, Williams, ungurul Balogh si camerunezul Ollo.

 

Sorana a rezistat 58 de minute la Wimbledon

 

Sorana Cirstea a parasit turneul de Mare Slem de la Wimbledon inca din prima zi de concurs. Ea a fost invinsa, cu 6-1, 6-3, de frantuzoaica Pauline Parmentier. Meciul, contand pentru runda inaugurala, a durat numai 58 de minute.

 

Barcelona l-a rezolvat pe Alexis Sanchez

 

Oficialii gruparii FC Barcelona sunt pe punctul sa anunte transferul atacantului chilian Alexis Sanchez, de la Udinese. Fotbalistul de 22 de ani a reusit 12 goluri in 28 de meciuri jucate in ultimul sezon pentru formatia italiana si ii va costa pe catalani 35 de milioane de euro.

author avatar
National
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger