AcasăSPORTBogdan Medrea, presedintele CSM Ramnicu Valcea, a pierit la doar 44 de...

Bogdan Medrea, presedintele CSM Ramnicu Valcea, a pierit la doar 44 de ani

Momente grele pentru familia, colegii, dar si jucatorii legitimati la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ramnicu Valcea. Presedintele acestui for, fostul arbitru Bogdan Medrea, a pierdut lupta cu suferinta.

Problemele de sanatate, aparute brusc, dar care s-au dovedit a fi mai puternice decat organismul tanarului om de sport l-au doborat pe Medrea, care a plecat dintre cei vii la doar 44 de ani. Anuntul trist a fost confirmat si pe site-ul echipei sale de suflet, miercuri seara.

Fostii sai colaboratori de la club au doar cuvinte frumoase despre Bogdan Medrea. „A fost mai mult decat presedintele acestui club, a fost prietenul nostru, sfatuitorul nostru si motorul ce a pus in miscare aceasta grupare sportiva, iar disparitia lui fulgeratoare ne lasa cu un gol imens in suflete”, noteaza reprezentantii CSM Ramnicu Valcea in mesajul de adio.

In ultimele zile, Medrea s-a luptat sa isi revina, dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani a suferit un edem pulmonar, urmat de alte complicatii medicale. Din pacate, desi familia i-a fost in permanenta alaturi, cei dragi sperand din rasputeri ca isi va reveni, timp in care specialistii s-au straduit sa il ajute sa depaseasca aceasta mare cumpara a vietii, nimeni nu a mai putut sa il salveze din ghearele mortii.

sursa foto: csmrmvl.ro

author avatar
Cristina Stefan
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger