AcasăSPORTBogdan Lobont aproape de CFR Cluj: campioana ia „Pisica”!

Bogdan Lobont aproape de CFR Cluj: campioana ia „Pisica”!

CFR Cluj ar fi a treia echipa din Liga 1 pentru care va juca Lobont, dupa Rapid si Dinamo

Dupa revenirea lui Beto la FC Porto, Ioan Andone a inceput negocierile pentru aducerea internationalului roman Bogdan Lobont. AS Roma este dispusa sa-l cedeze gratis, chiar daca goalkeeper-ul roman mai are un an de contract.

CFR Cluj ar fi a treia echipa din Liga 1 pentru care va juca Lobont, dupa Rapid si Dinamo

Dupa ce a castigat al treilea titlu din istoria clubului in Liga 1, CFR Cluj a demarat deja campania de achizitii. Cum portughezul Beto va reveni la FC Porto, imprumutul acestuia expirand, clujenii au vrut sa-si asigure postul de portar si s-au orientat spre Bogdan Lobont (34 de ani). Ioan Andone a vorbit deja cu „Lobby”, care mai are contract inca un sezon la AS Roma. Lobont a jucat 9 partide pentru romani in acest sezon de Serie A si nu are sanse sa-i ia fata eternului sau rival, olandezul Maarten Stekelenburg (29 de ani).

Pentru portarul roman, revenirea in Liga 1 ca titular la CFR Cluj ar putea sa-l readuca si in circuitul echipei nationale, mai ales ca hunedoreanul a si fost convocat pentru amicalele cu Austria si Elvetia. Altfel, presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, a anuntat ca va pleca in aceste zile in Portugalia, unde vrea sa rezolve cateva transferuri care sa ajute pe CFR Cluj sa se califice in grupele Ligii Campionilor. Arpad Paszkany i-a dat pe mana 3 milioane de euro. „Vor veni 5 sau 6 jucatori de valoare. Obiectivul este calificarea in grupe, iar apoi orice este posibil”, a anuntat patronul lui CFR Cluj.

author avatar
Sebastian Stan
654 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger