AcasăSPORTBogdan Dinu, victorie la puncte in fata unui american la primul meci...

Bogdan Dinu, victorie la puncte in fata unui american la primul meci pentru InterBox! Bute a fost in sala!

Boxerul roman de categorie grea Bogdan Dinu (27 de ani), proaspat legitimat la cluburile canadiene Interbox si GYM, a debutat cu o victorie in nou postura, invingandu-l pe americanul Avery Gibson, la puncte, intr-o gala care a avut loc sambata, la Vaudreuil-Dorion, Quebec.

 

Este cel de-al 10 succes la profesionisti pentru pugilistul buzoian, cel de-al doilea obtinut de Bogdan pe taram canadian (precedentul a avut loc in noiembrie 2012, in gala in care Lucian Bute l-a invins, la Montreal, la puncte, pe rusul Denis Gracev) si primul de la parafarea contractului, semnat acum cateva zile, cu InterBox si GYM.

In gala de la Vaudreuil Arena,  Bogin care a fost prezent si compatriotul sau, Lucian Bute, Bogdan Dinu – antrenat de acelasi Stéphan Larouche – a disputat sase runde, judecatorii creditandu-l cu victoria in unanimitate in fata americanului Avery Gibson: 60-54, 59-55,  60-54.

Succesul lui Dinu, sarbatorit cu Lucian si prietenii

 

Bogdan Dinu, care boxeaza la profesionisti din 2008, este neinvins pana acum. El va locui in Quebec impreuna cu familia.

Lucian Bute, alaturi de Bogdan Dinu la primul meci pentru InterBox

”Unul dintre cele mai importante obiective pentru InterBox si GYM este sa lucreze impreuna pentru a aduce si a dezvolta boxeri talentati despre care credem ca pot deveni staruri in Quebec si in lume. Pentru noi, Bogdan Dinu se incadreaza, cu certitudine, in acesti parametri”, a afirmat presedintele InterBox, Jean Bedard.

Jean Bedard si Bogdan Dinu

”Am visat de multa vreme sa semnez un contract cu o organizatie importanta si acum sunt sustinut de doua… InterBox si GYM. Bunul meu prieten Lucian Bute m-a invitat in Canada. Boxul este important aici si vreau sa ma inspir din realizarile lui Lucian. Ma voi muta aici cu familia si voi invata limba franceza, pentru a fi mai aproape de fani. Experientele si sfaturile lui Lucian sunt foarte pretioase pentru mine”, a afirmat Bogdan Dinu.

author avatar
eNational
911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger