AcasăSPORTBogdan Arges Vintila si-a batut joc de 150.000 de euro

Bogdan Arges Vintila si-a batut joc de 150.000 de euro

Vintila, un selectioner de trista amintire pentru nationala Under 17

Cu Florin Raducioiu antrenor, echipa nationala Under 17 a obtinut o calificare la puternicul Turneu de Elita, din Anglia, antecamera Campionatului European pe care-l va gazdui Bulgaria in luna mai.

Vintila, un selectioner de trista amintire pentru nationala Under 17

Si, totusi, fiindca n-a acceptat compromisul, fostul „varf” al Generatiei de Aur s-a retras si a refuzat sa mai continue colaborarea cu noua conducere de la Casa Fotbalului. Instalat in locul lui Raducioiu, Bogdan Arges Vintila a beneficiat de o sustinere si conditii la care predecesorul sau nici nu visa.
Presedintele FRF, Razvan Burleanu, i-a asigurat patru cantonamente in strainatate si un stagiu de pregatire (in conditii de cinci stele) in Romania; totul, „asezonat” cu 12 partide amicale. O investitie de peste 150.000 de euro facuta in speranta ca generatia lui Ianis Hagi va triumfa la Turneul de Elita si se va califica pentru Euro 2015. Si, poate ca asa s-ar fi intamplat, daca liderul acestei echipe ar fi primit vreo sansa. De fapt, nu numai liderul, ci si golgheterul Florinel Coman. Pentru selectionerul Bogdan Arges Vintila, ambii pusti sunt non-valori, dovada minutele de care au avut parte in Anglia. N-a contat nici faptul ca marile cluburi europene (Milan, Real Madrid sau PSG) si-au trimis scouterii sa faca un raport despre fiul lui Gica Hagi; dupa ce nu a fost folosit deloc in primul meci, Ianis a primit cadou un sfert de ora sa arate ce poate la partida cu Norvegia (0-2, scor stabilit din prima repriza). Noroc ca Federatia i-a facut contract lui Vintila doar pana in luna octombrie!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
599 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger