AcasăSPORT"Bodyguarzii nu puteau opri nici macar un caine, dar niste suporteri!"

„Bodyguarzii nu puteau opri nici macar un caine, dar niste suporteri!”

Clubul Petrolul Ploiesti a schimbat firma de paza chiar inaintea meciului cu Steaua! Arbitrul Robert Dumitru avea de gand sa continue jocul, cu conditia ca peluza fanilor ploiesteni sa fie evacuata. Jandarmii au motivat ca sunt prea putini si de aceea nu pot indeplini sarcina.

De la inaugurare si pana inaintea meciului cu Steaua, paza pe stadionul Petrolului a fost asigurata de firma BGS. S-a renuntat la ea din cauza costurilor considerate prea mari. Pentru partida de aseara, clubul a apelat la firma Galant Security, coordonata de Vasile Buzatu, si la cativa politisti locali.

Mai multi martori prezenti pe stadion au povestit nepasarea si lipsa de interes a agentilor de paza: „Se jucau pe telefoane, erau niste oameni in treninguri si adidasi, fara sa fie echipati. Ei nu puteau opri nici macar un caine, dar niste suporteri!”, a marturisit un martor la incidente.

BATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua – Petrolul. Meciul a fost anulat! VIDEO

BECALI, despre huliganul de la Petrolul – Steaua: „Ala trebuia batut si bagat in spital, in coma!”

Galamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un an de zile!

Stadionul „Ilie Oana” din Ploiesti a fost reconstruit in perioada 2009-2011, cu o capacitate de 15.000 de locuri pe scaune, o investitie de aproximativ 17 milioane de euro asigurata de catre Primaria din Ploiesti. La numai o luna de la inaugurare, imaginea stadionului a fost sifonata de incidentele petrecute la meciul de duminica seara dintre Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti.

[youtube]m8SCIvOaMHQ[/youtube]

author avatar
Razvan Telegescu
500 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vinovatii de caeasat situatie trebuie s aplateasca. Atacatorul, in puscarie, firma de paza – amenda usturatoarea sau chiar retragerea licentei….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger