AcasăSPORTBlestemul tricoului cu numarul 7 al lui Lacatus

Blestemul tricoului cu numarul 7 al lui Lacatus

Lacatus se confunda cu emblema Stelei

Dupa ce Marius Lacatus – emblematicul septar din istoria Stelei – a parasit gruparea din Ghencea, toti purtatorii tricoului cu acest numar au fost loviti de blestem.

Lacatus se confunda cu emblema Stelei

Potrivit specialistilor, cifra sapte reprezinta numarul magic care poate incheia o „moria” – un blestem care actioneaza de dincolo de moarte. Dupa ce Marius Lacatus a predat tricoul cu numarul 7 la Steaua, urmasii acestuia, sase la numar, au ajuns sa blesteme ziua in care l-au ales.

Stelian Carabas

Primul a fost Stelian Carabas. Transferat de la FC National, Carabas a ajuns dupa doar jumatate de sezon sa fie dat afara de Victor Piturca, totul plecand de la un incident petrecut la antrenamente, cand dobrogeanul i-a rupt piciorul lui Mihaita Nesu.

Adrian PituA urmat Adrian Pitu, alta aparitie efemera in tricoul Stelei.

Daniel Oprita

Urmatorul la rand, Daniel Oprita, care dupa ce si-a luat “povara” lui Lacatus a suferit o ruptura de ligamente si nu a mai revenit la forma initiala, fiind cedat gratis la UTA.

Eric Bicfalvi

Cel mai curajos a fost Eric Bicfalvi, care, sub aripa ocrotitoare a lui Hagi, a ales tricoul “Fiarei”, dar dupa jumatate de sezon a ajuns la Gloria Buzau. La revenirea la Steaua, „pictorul” a ales numarul 26, sperand sa sparga ghinionul. Deocamdata e tot sters!

Janos Szekely

La rand a venit Janos Szekely, cumparat de Steaua pe un milion de euro de la Otelul Galati.  Timisoreanul a fost matrasit dupa doua sezoane, timp in care nu a reusit nimic notabil.

Florin Costea nu a reusit decat un singur gol in tricoul Stelei

In fine, al saselea jucator care a “intrat” in tricoul vitezistului Lacatus a fost vedeta olteana Florin Costea. Vazut ca salvatorul echipei lui Gigi Becali, Costea cel mare n-a ezitat sa preia numarul 7, insa, dupa numai cinci luni de la transfer, el a devenit “mascariciul” patronului.

Vestea rea pentru finantatorul Stelei consta in faptul ca, potrivit ocultistilor, este nevoie abia de “moartea” unei a saptea persoane pentru ca ciclul sa fie incheiat, iar lucrurile sa intre pe fagasul normal. Cu alte cuvinte, daca Florin Costea va pleca de la Steaua, nici urmatorul numar 7 nu va fi un jucator senzational, ci abia urmatorul!

author avatar
Sebastian Stan
1.926 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger