AcasăSPORTBlestemul Olimpiadei: s-au rupt gimnastele americane

Blestemul Olimpiadei: s-au rupt gimnastele americane

Cele doua gimnaste s-au umplut de medalii la J.O. de la Londra

McKayla Maroney si Aly Raisman, doua dintre gimnastele SUA medaliate la Jocurile Olimpice de la Londra, s-au ales cu accidentari grave in urma unui turneu efectuat prin cele mai mari orase americane.

Cele doua gimnaste s-au umplut de medalii la J.O. de la Londra

Cele doua gimnaste, alaturi de celelalte componente ale echipei SUA, ar fi trebuit sa prezinte, in 40 de orase, exercitiile castigatoare la Londra, dar circuitul a fost intrerupt dupa a doua oprire, cea de la San Diego. Aly Raisman, campioana olimpica la sol si pe echipe, a ratat exercitiul de la paralele si a cazut in genunchi.

Maroney a fost scoasa pe brate din sala si transportata la un spital din San Diego

Desi se temea de ce este mai grav, sportiva de 18 ani s-a ales doar cu un hematom puternic si are nevoie de doua saptamani de pauza. Mult mai sifonata a iesit McKayla Maroney, dupa exercitiul efectuat la acelasi aparat. Californiana de 16 ani a aterizat atat de prost incat si-a fracturat tibia si spune adio gimnasticii pe 2012. Campioana olimpica cu echipa si vicecampioana olimpica la sarituri, McKayla ramane in memorie gratie modului in care si-a aratat nemultumirea fata de pierderea finalei de la sarituri in fata Sandrei Izbasa.

author avatar
Cristi Ionita
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger