AcasăSPORT"Blestemul" lui Copos bantuie Rapidul. Schimbarea de patron, departe de a fi...

„Blestemul” lui Copos bantuie Rapidul. Schimbarea de patron, departe de a fi incheiata. Giulestenii se pregatesc de faliment!

Fanii Rapidului sperau intr-o revenire … rapida pe prima scena a fotbalului romanesc, din momentul in care s-a spus ca echipa va fi preluata de un nou patron, insa bucuria a durat doar trei zile.

S-a spus ca Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir, doi potenti afaceristi, pun mana de la mana pentru a cumpara Rapidul de la George Copos.

Cei doi aveau pregatit chiar un plan de a inscrie echipa in Liga a doua, sezonul 2013-2014, iar din vara lui 2014 echipa sa revina pe prima scena fotbalistica a tarii.

Totusi, conform digisport.ro, actiunea de schimbare a patronului de la Rapid este departe de a fi incheiata. Ba chiar se prefigureaza un dezastru total in Giulesti.

Se pare ca suma solicitata de Copos pentru a renunta la Rapid este de trei ori mai mare decat cea stabilita initial, respectiv 18 milioane de euro. Planul afaceristul este ca noii actionari sa rezolve si soarta datoriilor catre Fathi Taher.

Mai mult, daca preiau Rapidul, Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir s-ar putea vedea in ipostaza total nefericita de a cauta pentru fotbalisti atat un teren pe care sa joace, cat si o baza de pregatire.

Sursa amintita precizeaza ca oficialii Clubului Sportiv Rapid au decis sa rupa contractul ce permitea echipei de fotbal sa joace pe Stadionul Giulesti, din cauza unor datorii neonorate.

De asemenea, George Copos a pierdut baza Pro Rapid in favoarea unei firme de mobila care l-a ajutat pe afacerist sa-si mobileze mai multe hoteluri.

Noul proprietar vrea sa vanda baza sportiva pentru a-si recupera datoriile.

author avatar
Cristi Ionita
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger