AcasăSPORTBlestemele romanilor i-au lovit pe englezi – VIDEO

Blestemele romanilor i-au lovit pe englezi – VIDEO

Nationala de tineret a Angliei a ratat calificarea in semifinalele Europeanului de fotbal din Danemarca, dupa ce a pierdut meciul cu Cehia in minutul 94.

Obligati sa castige meciul cu Cehia de la Viborg, din ultima etapa a grupelor, englezii au controlat jocul cu autoritate si si-au creat numeroase ocazii de a marca, dar au punctat o singura data, prin Danny Welbeck, atacantul lansat de Manchester United si care la 20 de ani a debutat deja si in nationala mare a Albionului.

Cu gandul la semifinala cu Elvetia, englezii au clacat incredibil in prelungiri si cehii au intors rezultatul. Charamosta, de la Mlada Boleslav, a egalat in minutul 90, iar Tomas Pekhart, fostul atacant al lui Tottenham Hotspur, a marcat golul victoriei pentru cehi in minutul 94.

Cehia a prins in extremis locul al doilea, intr-o grupa dominata de Spania (3-0 cu Ucraina, in ultima etapa), iar Anglia pleaca acasa desi i-a avut pe teren pe Welbeck, Phil Jones, Jordan Henderson, Daniel Sturridge sau Scott Sinclair, fotbalisti cotati deja la multe milioane de euro.

Anglia este formatia care a barat drumul Romaniei catre turneul final din Danemarca. Englezii au eliminat echipa noastra dupa ce au castigat, cu 2-1, meciul de pe teren propriu si au rezistat eroic in Romania, unde au obtinut un egal, 0-0.

Semifinalele Campionatului European de tineret din Danemarca (Spania – Belarus si Elvetia Cehia) se disputa miercuri, 22 iunie.

[youtube]feYq2XqsvBE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger