AcasăSPORTBlaturile zguduie UEFA Champions League

Blaturile zguduie UEFA Champions League

Ce se intampla, astazi, in Champions League, seamana perfect cu „Blatiadele” din fotbalul romanesc. Mari cluburi, precum Olympique Marseille, Borussia Dortmund, Olympique Lyon sau chiar Dinamo Zagreb aranjeaza meciuri fara nicio jena, iar UEFA asista neputincioasa.

Vida a fost surprins jucand la pariuri inainte de Dinamo Zagreb – Lyon

Pe undeva, mizeriile de la Dortmund, respectiv Zagreb au la baza criza economico-financiara care subjuga planeta. Obligate sa sustina pretentiile financiare tot mai mari ale vedetelor, cluburile trebuie sa scoata bani din piatra seaca, indiferent de consecinte. Champions League a ajuns raiul blatistilor. Intr-o singura saptamana, doua partide au fost trucate pentru stabilirea clasamentelor finale, iar alte cateva sunt suspectate ca ar fi fost „rezolvate” de mafia pariurilor. Dupa ce Marseille s-a calificat in „optimi”, gratie unui succes, 3-2 la Dortmund, obtinut in ultimele minute, Dinamo Zagreb si Olympique Lyon au comis-o, miercuri seara, pe arena „Maksimir”, intr-un stil care l-ar face sa roseasca inclusiv pe Jean Padureanu.

Fundasul lui Dinamo Zagreb a jucat la pariuri

Jucatorii lui Lyon s-au felicitat dupa mascarada de la Zagreb

Lyonezii aveau nevoie sa castige in Croatia la un scor fluviu, asta pentru a o elimina la golaveraj pe Ajax Amsterdam. Francezii au beneficiat de sprijinul total si s-au impus pe terenul lui Dinamo Zagreb cu 7-1. Presa olandeza urla, asa cum o facuse cea greaca, inainte cu o zi. Fundasul lui Dinamo Zagreb, Domagoj Vida, a fost fotografiat inaintea meciului cu Lyon intr-o casa de pariuri, iar in timpul jocului de pe „Maksimir”, a fost surprins fraternizand cu „dusmanul”. Oficialii lui Ajax au depus plangere la UEFA, dar presa batava considera gestul inutil, in conditiile in care olandezii au fost executati de arbitri pe „Amsterdam ArenA”, in duelul cu Real Madrid, gazdelor fiindu-le anulate doua goluri perfect valabile.

„Ciudat si scandalos!”

Lyon a marcat sapte goluri in 30 de minute pe “Maksimir”

In timp ce in Franta, autoritatea de reglementare a jocurilor si pariurilor on-line „efectueza verificari” privind victoria echipei Olympique Lyon la Zagreb, presa spaniola considera „ciudat si scandalos” succesul lui Olympique Lyon in Croatia. „Victoria cu 7-1 pe terenul lui Dinamo Zagreb sta sub semnul indoielii”, a notat cotidianul As, care sustine ca „ceva s-a intamplat la pauza meciului”, cand scorul nu era decat 1-1. „Portarului lui Dinamo, Ivan Kelava, a plonjat intr-o maniera ciudata la un gol, parand dezinteresat de ceea ce se intampla cu balonul dupa ce l-a degajat”, a mai scris As.

author avatar
Cristi Ionita
598 afisari

2 COMENTARII

  1. aiureli scrise ca de obicei de Cristi Ionita.Baiete ,documenteaza-te si vezi ca Dortmund a pierdut pe drept , in CL sunt slabi ,au o ecipa tanara de tot , fara experienta . Judeci ca oierul Becali.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger