AcasăSPORTBlatter pune „eagle eye” pe arbitri!

Blatter pune „eagle eye” pe arbitri!

Blatter este lovit din toate partile

In goana dupa un nou mandat de presedinte al FIFA, elvetianul Sepp Blatter are tot felul de idei nastrusnice, menite sa faca pe plac actualilor contestatari.

Blatter vrea ca sportul rege sa fie impanzit de camera video

Dupa ce la Cupa Mondiala din Brazilia a inovat cu sistemul „eagle-eye”, care a permis eliminarea fazelor dubioase petrecute pe linia portii, Sepp Blatter (78 de ani) duce mai departe aceasta tehnologie. Presat de marii antrenori europeni, care doresc sa primeasca dreptul de a contesta deciziile arbitrilor in timpul meciurilor, elvetianul sustine ca a gasit solutia: „Exista aceasta propunere, ca antrenorii sa aiba dreptul sa conteste decizia arbitrului si sa vada pe imagini daca aceasta a fost una corecta. Sigur, se poate face asta, insa doar in momentul in care jocul va fi oprit. De asemenea, va trebui ca totul sa fie monitorizat de televiziunea care se ocupa de transmisiunea partidei, nu de un alt arbitru. Antrenorul si arbitrul se vor duce impreuna si vor urmari imaginile, iar daca acestea vor fi relevante, oficialul va putea schimba decizia, asa cum se intampla acum in tenis”.
In alta ordine de idei, Blatter a dat asigurari ca Rusiei nu ii va fi retras dreptul de organizare a Campionatului Mondial din 2018 si a sfatuit Uniunea Europeana sa renunte la orice intentie de boicotare a turneului final de peste patru ani: „Un boicot in sport nu a ajutat niciodata. Am fost personal in Rusia si am vazut stadiul lucrarilor de acolo, totul merge bine. Politicul nu trebuie sa intervina in sport, cel putin in fotbal, sa fie clar!”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger