AcasăSPORTBlatter, la masa cu liderul mafiei ruse

Blatter, la masa cu liderul mafiei ruse

Presedintele FIFA nu tine cont de prejudecati atunci cand isi alege prietenii. O dovedeste intalnirea avuta cu unul dintre cei mai controversati oameni din Rusia, personaj dat in urmarire generala prin Interpol.

Sepp Blatter nici macar nu se sinchiseste de acuzatiile pe care i le aduce „Bild”

Presa germana face front comun cu mass-media engleza in razboiul declarat actualului sef al fotbalului. Elvetianul Joseph Blatter a devenit tinta numarul unu si pentru „Bild”, care in plin Campionat Mondial a prezentat o fotografie cu „don Sepp” luand masa alaturi de Alimsan Tochtachunow. Cine este individul? Nimeni altul decat liderul mafiei ruse, personaj dat in urmarire generala prin Interpol! Occidentalii acuza, acum, ca si Rusia a primit cadou turneul final din 2018, la fel cum s-a intamplat cu Qatarul (gazda editiei din 2022); ambele tari au fost declarate castigatoare in aceeasi zi din decembrie 2010, la un congres al FIFA. In imaginea din Bild se vede cum Blatter se bucura de prezenta lui Alimsan Tochtachunow, intalnirea dintre cei doi avand loc la Moscova, in 2005. „Daca stau si rad impreuna, inseamna ca relatia lor este una extrem de apropiata”, scrie sursa citata, care nu uita sa sublinieze si doua dintre capetele de acuzare aduse „mafiotului” Tochtachunow: pariuri ilegale si coruptie in evenimente sportive, spalare de bani. Din cate se pare, fotografia a fost pusa la dispozitia cotidianului „Bild” direct de catre Serviciile Federale de Informatii, SRI-ul german!
Cum s-a aparat elvetianul de 78 de ani in fata acestor noi acuzatii? N-a facut-o in niciun fel, din punctul sau de vedere o asemenea imagine nu reprezinta nimic! „Pot sa arat mii de poze alaturi de persoane fara sa stiu cine sunt acei oameni. In ceea ce-l priveste pe Alimsan Tochtachunow, nu imi mai aduc aminte de el”, a comentat Blatter pentru „Bild”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger