AcasăSPORTBlatter: „Condoleante pentru inventatorul stilului tiki-taka”

Blatter: „Condoleante pentru inventatorul stilului tiki-taka”

Blatter recunoaste ca Angelo Niculescu este parintele „tiki-taka”

Inca presedinte al FIFA, elvetianul Joseph Blatter a trimis o scrisoare Federatiei Romane de Fotbal in care transmite condoleante pentru decesul fostului antrenor Angelo Niculescu.

Blatter recunoaste ca Angelo Niculescu este parintele „tiki-taka”

Selectionerul Romaniei la Cupa Mondiala din 1970, desfasurata in Mexic, este numit de Sepp Blatter „invetatorul stilului tiki-taka”. „Va rog sa acceptati condoleantele mele pentru disparitia fostului jucator si antrenor Angelo Niculescu”, isi incepe scrisoarea liderul FIFA, care continua: „El va fi intotdeauna tinut minte pentru contributia adusa fotbalului romanesc, in special ca inventator al stilului de joc tiki-taka. A reusit sa califice echipa nationala la Campionatul Mondial din 1970 si a atins sferturile de finala ale «europeanului» din 1972, gazduit de Belgia. In numele intregii comunitati fotbalistice internationale, v-as fi recunoscator daca puteti transmite condoleantele noastre familiei si celor dragi”.

Angelo Niculescu

Fostul selectioner Angelo Niculescu a incetat din viata, sambata, la 93 de ani, si a fost inmormantat, ieri, la cimitirul Ghencea Militar.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger