AcasăRecomandariBlat la pariuri in Liga Campionilor. Implicata si Steaua!

Blat la pariuri in Liga Campionilor. Implicata si Steaua!

Scandal dupa scandal la forurile internationale. Dupa ce au pus tunurile pe FIFA, „Justitiarii fotbalului” si-au indreptat atentia spre UEFA, organism prezidat de francezul Michel Platini.

Chelsea – Steaua s-a numarat printre meciurile (facsimil) cu scor correct indicat

Daca pana acum s-au concentrat pe demascarea fraudelor la tragerile la sorti, membrii autointitulatei grupari „Justitiarii fotbalului” au trecut la un nivel absolute fantastic: dezvaluirea rezultatelor din ultima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor cu 24 de ore inaintea disputarii meciurilor! Pare incredibil? Cu siguranta, insa un mesaj postat pe „Fraude UCL” (cont de Twitter tot mai popular in randul microbistilor) in seara de 9 decembrie zgandara imaginatia oricui, indiferent ca este sau nu pasionat de pariuri sportive: „Va asiguram ca Liga Campionilor din acest sezon este aranjata. Iata, in continuare, rezultatele partidelor de marti, 10 decembrie, pe care vi le oferim cu 24 de ore mai devreme, pe 9 decembrie!”. S-a „ghicit” rezultatul tuturor partidelor din seara respectiva, printre care si jocul Chelsea – Steaua, scor 1-0, disputat la Londra. Scenariul s-a respectat in tocmai si pe 10 decembrie, cand „Justitiarii fotbalului” au facut publice rezultatele meciurilor care urmau sa se dispute a doua zi, pe 11.

Au „ghicit” si „optimile”

Nici tragerea la sorti pentru faza optimilor de finala din Liga Campionilor n-a scapat atentiei. De data aceasta, insa, din opt partide s-au anticipat corect doar urmatoarele patru: Manchester City – FC Barcelona, Arsenal Londra – Bayern Munchen, Bayer Leverkusen – PSG si Schalke 04 – Real Madrid.

Suspiciuni si asupra „mondialului” brazilian

Modul in care s-a efectuat si tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale din 2014 a ridicat numeroase semne de intrebare. Cel mai vehement a fost contestat gestul secretarului general al UEFA, italianul Giani Infantino, care cu fiecare bila extrasa din urna isi ascundea mainile sub masa inainte de a prezenta numele echipei in cauza.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.042 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger