AcasăSPORTBlat la Medias: S-au inteles jucatorii intre ei sa faca egal!

Blat la Medias: S-au inteles jucatorii intre ei sa faca egal!

Jucatorii Brasovului se bucura dupa golul marcat Mediasului, sub privirea nepasatoare a lui Ioan Horoba

Ultima etapa din Liga 1, editia de campionat 2013/ 2014, nu va fi uitata prea curand, mai ales daca se confirma zvonurile legate de implicarea DNA-ului in evenimentele petrecute miercuri.

Jucatorii Brasovului se bucura dupa golul marcat Mediasului, sub privirea nepasatoare a lui Ioan Horoba

Pe doua stadioane din tara – Timisoara si Navodari -, atentia tuturor protagonistilor (antrenori, fotbalisti, spectatori) era indreptata spre ce se intampla la Medias, intre Gaz Metan si FC Brasov. ACS Poli si Sageata aveau nevoie ca partida de la Medias sa nu se termine la egalitate, caz in care atat Gaz Metan, cat si FC Brasov ar fi scapat de la retrogradare. Si, surprize-surprize, rezultatul final a fost 1-1, spre deliciul procurorilor anticoruptie, care se aude ca vor ancheta evenimentele petrecute in ultima etapa de campionat!

Am asistat la o parodie de joc la Medias. M-au pacalit pana in minutul 60, apoi a fost o parodie”, a reactionat Ioan Timofte, presedintele ACS Poli, completat de antrenorul Dan Alexa: „La Medias a fost o rusine de meci”. In apararea sa, seful Gazului, Ioan Horoba, a facut mai mult rau clubului pe care il reprezinta: „Am avut mari emotii, dar este un egal convenabil. Dan Alexa se pacaleste amarnic, nu a fost nimic aranjat la acest meci. Dupa egalarea Brasovului, fotbalistii nu au vrut sa mai riste. Cred ca s-au inteles jucatorii intre ei. Mi-a fost teama de aceasta partida, credeam ca o sa pierdem si vom retrograda”.
In urma rezultatelor de miercuri, Gaz Metan si FC Brasov s-au salvat de la retrogradare, in timp ce ACS Poli Timisoara si Sageata Navodari vor merge in Liga 2, alaturi de Corona Brasov.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger