AcasăSPORTBisnitarii fac ravagii cu biletele de la Oltchim - Gyori ETO! Iata...

Bisnitarii fac ravagii cu biletele de la Oltchim – Gyori ETO! Iata cat costa tichetele pe „piata neagra”!

Fiecare sustinator al echipei de handbal Oltchim Ramnicu Valcea putea sa achizitioneze maxim 4 bilete pentru semifinala cu Gyori ETO de sambata, 6 aprilie, dar, cu toate acestea, speculantii „rup” site-urile de specialitate.

In general, bisnitarii spera sa scoata dublul sumei investite in cumpararea fiecarui bilet in parte, adica un bilet de 50 de lei a ajuns sa coste 100 de lei pe piata neagra, iar unul de 200 de lei a ajuns sa coste si 400 de lei.

Totusi, exista si cazuri in care pretul unui bilet ajunge sa coste de 4 sau chiar de 10 ori mai mult decat pretul initial.

Din cele 5.200 de bilete puse in vanzare, aproape 1.000, la un calcul estimativ, se gasesc pe okazii.ro si alte site-uri de acest nivel.

Doua dintre cazuri sunt „Mihai 18vl” si „dragocosmin”.

bilet scos la vanzare de "mihai 18vl"

Primul a scos la vanzare, pe okazii.ro, doua bilete care in mod normal ar trebui sa coste cate 100 de lei fiecare. Totusi, comerciantul solicita cate 350 de lei pentru fiecare bilet in parte. In cazul in care afacerea ii iese, profitul ar fi aproape de patru ori mai mare, 700 de lei scosi fata de 200 de lei investiti.

Interesant este ca, desi si-a trecut „vl” in ID, ceea ce ar putea duce cu gandul la un comerciant din Valcea, respectivul sustine ca poate preda biletele personal in Sectorul 6 din Bucuresti.

Utilizatorul „dragocosmin” scoate la mezat, pe okazii.ro, nu mai putin de 10 bilete la semifinala Oltchim – Gyori ETO de sambata, 6 aprilie.

bilet scos la vanzare de "dragocosmin"

Pretul initial al unui astfel de bilet era 200 de lei, dar „dragocosmin” vrea cate 280 de lei pentru fiecare bilet in parte. Daca afacerea ii iese in totalitate, utilizatorul ar obtine 2.800 de lei dintr-o afacere in care a investit cel mult 2.000 de lei.

Si „dragocosmin” este dispus sa predea biletele personal oricarui doritor care comanda din Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger