AcasăSPORTBisnitarii au marit de 10 ori preturile biletelor la Steaua - Chelsea:...

Bisnitarii au marit de 10 ori preturile biletelor la Steaua – Chelsea: „Ce mare lucru, frate, am mai pus si noi un zero?!”

Bilet de vanzare la Steaua - Chelsea pe okazii.ro

Clubul Steaua anunta ca nu mai sunt bilete pentru meciul cu Chelsea, iar bisnitarii isi fac de cap in zona stadionului „National Arena”, oferind spre vanzare tichete cu preturi cuprinse intre 600 si 3000 de lei.

Bilet de vanzare la Steaua - Chelsea pe okazii.ro

Chiar si vandute exclusiv pe Internet, foarte multe biletele de intrare la partida cu Chelsea, de joi, au ajuns in posesia bisnitarilor!

Fanii Stelei sunt cei mai multi din Romania

Sunt omniprezenti de la Muncii pana la Electroaparataj si te abordeaza direct, fara nicio retinere sau teama: „Vrei sa intri la meci?”. Intrebati de ce au ridicat intr-atat preturile, iti raspund „smechereste”: „Ce mare lucru am facut, fratica? Am mai pus si noi un zero pe ici, pe colo, ce, care-i problema ta? Daca e cerere mare, ce vrei, sa nu castigam si noi?”.

Cumparat cu 80 de lei, un tichet la oricare dintre peluze (inelul 1) poate fi procurat cu 800 de lei de la bisnitari. Intr-adevar, ce mare lucru, baietii au mai pus si ei un amarat de zero! Exista si bilete de 3000 de lei. Ele sunt la Tribuna 2 (inelul 1) si aveau un pret initial de 250 de lei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
648 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger