AcasăSPORTBiletele pentru Steaua – CS Mioveni

Biletele pentru Steaua – CS Mioveni

Conducatorii clubului Steaua Bucuresti, au anuntat, pe site-ul oficial, ca biletele pentru meciul Steaua – CS Mioveni se vor pune in vanzare numai la Constanta.

Partida dintre Steaua Bucuresti si CS Mioveni, din etapa a doua a Ligii I la fotbal, se va disputa duminica, 31 iulie, de la ora 20.15, si va fi transmisa in direct de Dolce Sport. Partida se joaca pe Stadionul „Farul”, din Constanta, stiute fiind problemele pe care cei de la Steaua le au cu arena din Ghencea.

Microbistii care vor sa asiste la meciul dintre Steaua si CS Mioveni trebuie sa stie ca biletele se vor comercializa doar la casele de bilete ale Stadionului „Farul”, din Constanta. Tichetele costa 5 lei, la Peluze, 10 lei, la Tribuna a II-a, si 15 lei, la Tribuna I.

Casele de bilete ale Stadionului „Farul” vor fi deschise vineri, 29 iulie, intre orele 11.00 si 18.00, sambata, 30 iulie, intre orele 11.00 si 18.00, si duminica, 31 iulie, intre orele 10.00 si 17.00.

Oficialii clubului Steaua le recomanda spectatorilor sa patrunda pe stadion doar prin poarta indicata pe bilet, sa respecte locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet, sa ajunga la stadion din timp, pentru a se evita aglomeratia, si sa-si procure biletele cat mai rapid.

author avatar
Cristi Ionita
958 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger