AcasăSPORTBiletele pentru Dinamo - FCM Targu Mures

Biletele pentru Dinamo – FCM Targu Mures

Conducatorii clubului Dinamo Bucuresti au anuntat, pe site-ul oficial al echipei, pretul biletelor pentru partida Dinamo – FCM Targu Mures din prima etapa a Ligii I la fotbal.

DinamoFCM Targu Mures, una dintre cele mai interesante partide din prima etapa a noului sezon al Ligii I la fotbal, se va disputa la Ploiesti, pe Stadionul Astra.

Dinamo are suspendat pentru o etapa stadionul din cauza incidentelor provocate de fani la partida cu Steaua din finala Cupei Romaniei.

Pretul biletelor pentru meciul DinamoFCM Targu Mures variaza intre 10 lei, la Peluza si Tribuna II, si 40 de lei, la Tribuna 0. Mai sunt disponibile bilete si la Tribuna I, iar acestea costa 25 de lei.

Biletele se pot procura de la casele de bilete ale Stadionului Dinamo joi, intre orele 10.00 si 18.00, si vineri, intre orele 10.00 si 17.00, si de la casele de bilete ale Stadionului Astra vineri, intre orele 10.00 si 18.00.

Partida dintre Dinamo si FCM Targu Mures se va juca vineri, 22 de iulie, de la ora 20.20, si va fi transmisa in direct de Antena 1.

author avatar
Cristi Ionita
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger