AcasăSPORTBiletele la CFR -Steaua se vand doar cu buletin de Cluj

Biletele la CFR -Steaua se vand doar cu buletin de Cluj

Orice fan poate cumpara maximum 10 bilete la derby-ul CFR Cluj - Steaua

Constienti ca meciul cu Steaua, din ultima etapa, se va disputa cu titlul pe masa, conducatorii clubului CFR Cluj au luat mai multe masuri speciale pentru marea confruntare de duminica.

Orice fan poate cumpara maximum 10 bilete la derby-ul CFR Cluj - Steaua

Ardelenii sunt siguri ca meciul se va bucura de o asistenta imensa, astfel ca au crescut masiv pretul biletelor. Daca la meciul cu FC Brasov, din etapa a 29-a, castigat cu 1-0, tichetele au costat intre 5 si 20 de lei, acum, pentru partida cu Steaua, acestea variaza intre 25 si 60 de lei.

Pentru a nu se afla in situatia de a fi dominati de suporterii oaspetilor, CFR-istii au decis ca biletele sa poata fi cumparate numai de suporterii care detin buletin de Cluj, acestia avand obligativitatea sa arate actele de identitate atat la ridicarea tichetelor, cat si duminica, la intrarea in stadion. Stelistii vor primi, totusi, in jur de 800 de bilete, la pretul de 25 lei/ bucata. Fanii trupei din Ghencea vor avea posibilitatea sa intre pe Stadionul “Doctor Constantin Radulescu” doar dupa ce vor demonstra ca sunt membri ai Asociatiei Suporterilor echipei Steaua Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
894 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger