AcasăSPORTBilete ieftine si prime pentru dinamovisti la meciul cu Steaua!

Bilete ieftine si prime pentru dinamovisti la meciul cu Steaua!

Danciulescu a evoluat atat pentru Dinamo, cat si pentru Steaua

Conducerea clubului din Stefan cel Mare vrea sa se asigure ca stadionul va fi arhiplin la „derby de Romania”, desi „cainii” au o medie de 3.125 de spectatori la partidele de acasa.

Danciulescu a evoluat atat pentru Dinamo, cat si pentru Steaua

Echipa antrenata de Liviu Ciobotariu are toate sansele sa joace pentru prima data in acest sezon cu 15.000 de fani in tribune. Din cate se pare, galeria dinamovista ar fi primit promisiunea ca pretul tichetelor va fi unul scazut, adaptabil tuturor buzunarelor: 10 lei la peluze, 20 de lei la tribuna 2 si 30 de lei la tribuna 1. Decizia luata de actionari vine la scurt timp dupa ce suporterii au amenintat ca vor boicota derby-ul cu Steaua, programat la inceputul lunii viitoare, nemultumiti de faptul ca, initial, actionarii luasera in calcul varianta „National Arena”. La ultima confruntare directa din „Groapa” (17 octombrie 2010), Dinamo s-a impus cu 2-1, meci in care presiunea exercitata de „ultrasii” gazdelor s-a dovedit a fi decisiva in obtinerea victoriei. Nu doar fanii vor avea motiv sa astepte cu nerabdare duelul din decembrie, ci si jucatorii. Sunt informatii ca, in cazul unei victorii, sefii vor premia fiecare jucator cu cate 5.000 de euro. Totusi, exista o conditie: echipa trebuie sa castige urmatoarele doua jocuri, cu Vointa Sibiu si Dacia Mioveni, pentru a pregati fara niciun fel de presiune marele derby.

150 de lei – cel mai ieftin tichet la CFR – „U”Cluj!

Optiune diametral opusa in cazul conducatorilor de la CFR. Pentru a stopa invazia de fani ai Universitatii pe stadionul „Constantin Radulescu”, la derby-ul din aceasta etapa, Paszkany si Muresan au decis urmatoarele preturi la bilete: cel mai ieftin va costa 150 de lei, cel mai scump ajunge la 250 de lei!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger