AcasăSPORTBilete “distanțate social” la finala Cupei Ungariei

Bilete “distanțate social” la finala Cupei Ungariei

Unul dintre primele meciuri importante cu spectatori de la debutul pandemiei de coronavirus are loc miercuri, în Ungaria. Autoritățile au luat măsuri în așa fel încât iubitorii de fotbal de toate vârstele să poată participa pe viu la finala Cupei Ungariei.

Partida dintre Honved Budapesta şi Mezokovesd de miercuri seara, (21:00, ora României), este unul dintre cele mai așteptate evenimente, mai ales că este primul meci cu spectatori din Europa. Federația maghiară a pus în vânzare bilete distanțate social pentru inelul inferior al Stadionului Naţional Ferenc Puskas, arenă nouă care are o capacitate de 65.000 de locuri. Acestea s-au vândut rapid, astfel că au fost puse în vânzare bilete şi în alte secţiuni.

Autoritățile încurajează distanţarea socială, însă nu a mers până la interzicerea suporterilor în vârstă, cum au procedat unele cluburi din Ungaria.

La meciul de miercuri va fi ocupat doar unul din patru scaune, fără ca fanii să poată sta unii lângă alţii, ceea ce promite să ducă la o atmosferă neobişnuită pe acest stadion care va găzdui anul viitor meciuri la EURO 2020.

author avatar
Nicole Ionescu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger