AcasăSPORTBilbao - Barcelona 2-2. Catalanii se chinuie, iar returul cu Bayern pare...

Bilbao – Barcelona 2-2. Catalanii se chinuie, iar returul cu Bayern pare doar o utopie (VIDEO)

Intre doua meciuri de foc cu Bayern Munchen, FC Barcelona a jucat sambata seara in campionat, la Bilbao, iar partida s-a incheiat la egalitate, 2-2.

Tito Vilanova, antrenorul Barcelonei, spera ca la meciul cu Bilbao sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura: sa obtina o victorie de moral si sa-si menajeze cativa titulari.

In cele din urma, Barcelona nu a reusit nici una, nici alta, catalanii obtinand un egal gratie aceluiasi Lionel Messi, jucator de care depinde, practic, ofensiva Barcelonei.

Fara argentinian in formula de start, oaspetii s-au chinuit in prima repriza, iar Bilbao a deschis scorul in minutul 27, prin Susaeta.

Pana la urma, Vilanova si-a calcat pe inima si l-a fortat pe Messi din minutul 59, iar argentinianul, desi nerefacut complet, a intors soarta meciului cu un gol si o pasa decisiva la reusita lui Alexis Sanchez.

Obosita si cu mari lacune pe faza de aparare, Barcelona a clacat in ultimul minut, Ander Herrera reusind sa egaleze pentru Bilbao.

Bilbao – Barcelona s-a incheiat 2-2, iar catalanii au aratat ca nu pot emite pretentii la un rezultat onorabil in returul cu Bayern Munchen.

[youtube]StjXI4zG3-o[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger