AcasăSPORTBig Brother la Dinamo: Badea spioneaza jucatorii de pe laptop

Big Brother la Dinamo: Badea spioneaza jucatorii de pe laptop

Nicolae Badea stie cum este sa stai cu ochii pe jucatori.

Jucatorii liderului sunt monitorizati in cantonament, baza de la Saftica fiind impanzita de camere de supraveghere. Presedintele Nicolae Badea este „Ochiul”.

Nicolae Badea stie cum este sa stai cu ochii pe jucatori.

Deranjati de multele probleme de indisciplina ale fotbalistilor, unele dintre ele petrecute chiar in cantonament, actionarii dinamovisti au gasit modalitatea prin care sa-si asigure investitia: la Saftica s-au montat camere de supraveghere, iar Danciulescu&co. sunt urmariti pas cu pas.

De fiecare data cand intra la Saftica, dinamovistii simt ca sunt "in direct".

Sursele noastre spun ca centrul de comanda se afla in biroul presedintelui Nicolae Badea, care urmareste cu atentie inclusiv sedintele de pregatire conduse de Liviu Ciobotariu. Un alt monitor se afla in camera agentului de securitate, care, prin functia pe care o indeplineste, este indreptatit sa vada tot ce misca prin fosta baza a SRI-ului. Noutatea este ca „Big Brother Dinamo” poate fi vizionat si din „deplasare”, programul „de spionaj” fiind instalat pe un laptop aflat in permanenta la dispozitia conducerii.

„Tyson” i-a dat in fapt pe sefi

Acestia sunt "prietenii" conducerii dinamoviste.

Fotbalistii nu au avut nici cea mai mica idee ca sunt personaje principale in reality-show-ul „Big Brother Dinamo”, afland din intamplare despre ce este vorba. „National” va dezvaluie cum soferul „Tyson” i-a dat de gol pe sefi. La o banala intrare pe poarta cantonamentului de la Saftica, autocarul a fost parcat intr-o alta pozitie decat de obicei, aspect nebagat, insa, in seama de nimeni. In timp ce jucatorii coborau, lui Tyson i-a sunat telefonul, acesta primind intructiuni sa mute masina. A fost momentul in care unul dintre jucatori a observat camera de supraveghere, care pana atunci era opturata de autocar. Imediat, s-a dat sfoara-n vestiar, iar fotbalistii au inteles ca din acea clipa au un nou coleg de echipa: „Ochiul si Timpanul”.

author avatar
Sebastian Stan
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger